ÜNAL ÖZMURAL’DAN AKP’Lİ ATAY’A CEVAP

ÜNAL ÖZMURAL’DAN AKP’Lİ ATAY’A CEVAP

İLAN REKLAM 28.06.2023 20:29:53 867 0
ÜNAL ÖZMURAL’DAN AKP’Lİ ATAY’A CEVAP

“AKP’li Meclis Üyeleri ve Yandaşları Yalan Furyasına Bir Yenisini Daha Eklediler”

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, AKP’li İzmit Belediye Meclis Üyesi Halil Atay’ın İzmit Belediyesi hizmet araçlarıyla ilgili yaptığı paylaşıma sosyal medyadan yanıt vererek, “  Arıza yapmış ve güvenlik amaçlı kenara çekilmiş bakım elemanı bekleyen aracın kapılarını açıp sanki terkedilmiş gibi göstermeye çalışan AKP’li meclis üyeleri ve onun işbirlikçi yandaşları yalan furyasına bir yenisini daha eklediler” dedi

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, AKP’li İzmit Belediye Meclis Üyesi Halil Atay’ın İzmit Belediyesi hizmet araçlarıyla ilgili yaptığı paylaşıma cevap verdi.  Özmural paylaşımında, “Yıllardır bu araçları kenara çekip çürümeye bırakanlar, yandaşlarına 10 yıl boyunca araç kiralama üzerinden tek firmaya 50 milyon dolar kiralama bedeli ödeyenlerin canları çok yanmış olacak ki bugün bu paylaşımı yapmışlar. Şunu unutmayın ki İzmit Belediyesinin AKP’nin rant projelerinden biri olan araç kiralama sistemini sonlandırma çabalarımız tüm engellemelerinize ve provokasyonlarınıza rağmen sürecektir.

“Algı Yönetmeye Çalışıyorlar”

Yıllarca yönettikleri İzmit Belediyesinde mevcut Audi makam aracını beğenmeyip garaja çeken, yerine milyonlarca liraya 7.50 BMW ve Renault Talisman marka iki lüks makam aracı kiralayıp kamu parasını çarçur edenler sözüm ona bizi kamu zararı yaratmakla suçluyorlar. O da yetmiyor yıllarca hurda diye kenara atılan otobüsleri bakım yaptırıp işçi servisinde kullanarak tasarruf etmeye çalışan İzmit Belediyesini hedef gösterip algı yönetmeye çalışıyorlar.

“Siz Unutmuş Olabilirsiniz Ama Biz Unutmadık”

Arıza yapmış ve güvenlik amaçlı kenara çekilmiş bakım elemanı bekleyen aracın kapılarını açıp sanki terkedilmiş gibi göstermeye çalışan AKP’li meclis üyeleri ve onun işbirlikçi yandaşları yalan furyasına bir yenisini daha eklediler. Siz unutmuş gibi yapabilirsiniz ama biz unutmadık. Bakın bu resimlere de hafızanız yenilensin” ifadelerini kullandı.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : BELEDİYE365
Salı 19.2 ° / 10.4 °
Çarşamba 22.5 ° / 14.5 °
Perşembe 20.8 ° / 14.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.