BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

İLAN REKLAM 9.03.2024 15:11:44 90 0
BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Sandıklı Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanan 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında kadınların hayatın her alanında olması gerektiğine vurgu yaparak, daha yaşanabilir bir dünyanın inşasının kadınların emekleri ile olacağını belitti.

Başkan Dr. Mustafa Çöl mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Bugün, Dünya genelinde kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi başarılarını kutladığımız özel bir günü kutluyoruz: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu anlamlı gün, kadınların tarihte ve günümüzdeki katkılarını, mücadelelerini ve kazanımlarını hatırlamak için bir fırsat sunar. Kadınlarımızın güçlü, cesur ve kararlı ruhunu kutlarken, onların hakları, eşitliği ve fırsatlarını destekleme konusundaki kararlılığımızı da vurgulamak istiyorum.

Peygamber Efendimizin “Cennet anaların ayağının altındadır.” buyurmuştur. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin asli görevidir. Kadınların toplumumuzdaki rolü büyüktür ve her zaman takdir edilmelidir. Onların emekleri, sevgileri ve liderlikleri olmadan, toplumumuzun ilerlemesi mümkün olmazdı. Bugün, tüm kadınlarımızın değerini hatırlayarak, onlara saygı ve sevgimizi sunmalı, eşitlik ve adalet için birlikte mücadele etmeliyiz.

Bu vesileyle başta elleri öpülesi, şehit annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nü kutluyor hepsini saygıyla selamlıyorum.”


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Haber Kaynak : BELEDİYE365
Salı 19.2 ° / 10.4 °
Çarşamba 22.5 ° / 14.5 °
Perşembe 20.8 ° / 14.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.