KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ SANAT VE MESLEK KURSLARI DEVAM EDİYOR

Küçükçekmece Belediyesi'nin ücretsiz olarak düzenlediği sanat ve meslek edindirme kursları devam ediyor.

YAŞAM 11.01.2023 18:56:00 557 0
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ SANAT VE MESLEK KURSLARI DEVAM EDİYOR

Küçükçekmece Belediyesi'nin ücretsiz olarak düzenlediği sanat ve meslek edindirme kursları devam ediyor. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde her yaş grubuna yönelik düzenlenen Eğitim Akademisi kurslarından 2022-2023 eğitim öğretim yılında, yetişkin ve çocuk kategorisinde 3134 kişi faydalandı.
Küçükçekmece’de kültür sanat ve eğitime katkı sunmaya devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Eğitim ortamında tanışma, kaynaşma, dayanışma ve işbirliğini güçlendirmeye yönelik, insan merkezli eğitim programlarını önemsiyoruz. Sanat ve meslek kurslarımıza katılan her yaştan Küçükçekmeceliler, içindeki yetenekleri keşfedip, kendilerini geliştiriyor ve üretici konumuna geçiyor.  Kurslarımıza büyük ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Uzman kadromuzla eğitimlerimize bu yıl da devam ediyoruz.  Küçüğünden büyüğüne her yaştan insanımıza kurslarımızın kapıları açık. Tüm hemşehrilerimiz ücretsiz olarak açtığımız bu kurslarımıza online başvurularını gerçekleştirip, katılabilirler” diye konuştu.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren eğitim akademisinde; çocuk ve yetişkin olmak üzere iki farklı kategoride 34 farklı branşta kurslar düzenleniyor. Küçükçekmece Belediyesi Cennet, Atakent ve Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi ile Kemal Paşa Semt Konağı’nda gerçekleştirilen kurslarda, 4-17 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler için; Bale, Bağlama, Keman, Gitar, Türk İşaret Dili, Engelliler Ritim Atölyesi, Yaratıcı Drama, Çocuklara Mutfak Atölyesi, Halk Oyunları gibi 9 farklı branşta toplam 1039 öğrenciye eğitim veriliyor.


Salı 19.2 ° / 10.4 °
Çarşamba 22.5 ° / 14.5 °
Perşembe 20.8 ° / 14.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.