GÜNAY VE EKiBi GÜVEN TAZELEDi

Beylikdüzü Sivaslılar Derneği 5. Olağan Genel Kurulunu Beylikdüzü Sivas Kongre Binası ve 4 Eylül 1919 Gençlik Merkezi olarak da anılan Dernek Merkezinde gerçekleştirdi.

GÜNDEM 11.01.2023 18:52:00 511 0
GÜNAY VE EKiBi GÜVEN TAZELEDi

Yoğun katılımla gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Eyyüp Günay ve beraberindeki yönetimi oy birliği ile göreve devam dedi. 
Gerçekleştirilen Genel Kurulun ardından bir mesaj yayınlayan Başkan Eyyüp Günay katılımcılara teşekkür etti. 
Günay "Derneğimizin genel kurul toplantısına katılan Milletvekillerimiz Osman BOYRAZ, Hayati ARKAZ, Nevzat ŞATIROĞLU, Beylikdüzü Belediye başkan yardımcısı hemşehrimiz Veysel ERÇEVİK,   Akparti, CHP ,MHP,  İyi parti Beylikdüzü ilçe başkanlarımız ve yöneticileri , Beylikdüzü Muhtarlarımız, Sivaslı Sanayici ve İş insanlarımız , STK başkan ve temsilcileri, Değerli dernek üyelerimiz ve basın mensuplarına bu organizasyonda yanımızda olmaları ve destekleri için teşekkür ederiz.
Ayrıca kongremiz de Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası yaptık. Kızılay çalışanı Sağlık görevlileri ve kan bağışı yapan dostlarımıza teşekkür ederiz."


Salı 19.2 ° / 10.4 °
Çarşamba 22.5 ° / 14.5 °
Perşembe 20.8 ° / 14.1 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.