CHP KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ VECDİ GÜNDOĞDU’NUN KIRKLARELİ YEREL SEÇİM SAHA ÇALIŞMALARI HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

“Ben değil biz diyerek, daha çok gönüllere gireceğiz.”

SİYASET 10.02.2024 12:27:00 108 0
CHP KIRKLARELİ MİLLETVEKİLİ VECDİ GÜNDOĞDU’NUN KIRKLARELİ YEREL SEÇİM SAHA ÇALIŞMALARI HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

Yaklaşan yerel seçimler öncesi ülkemiz ve milletimiz zorlu bir süreçten geçmektedir. Tam 22 yıldır devam eden tek adam rejimi milletimizi fakirleştirmiş, yoksullaştırmış ve toplumu adaletin ve özgürlüklerin yok edildiği karanlık bir tünele sürüklemiştir.

Bu karanlık tünelden çıkmanın ilk yolu 31 Mart seçimlerinde Kırklareli’mizde AKP ve MHP’nin yarattığı derin ekonomik ve sosyal tahribata DUR demektir.

Bu doğrultuda,

Kırklareli’mizde partimizin yaptığı önseçimlerin ardından her bir üyemizle, CHP’ye gönül vermiş tüm dostlarımızla birlikte Kırklareli Belediyesine tekrar CHP bayrağını dikmek için saha çalışmalarımıza başladık.

Saha çalışmalarımız kapsamında;

6 Şubat depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı 06.02.2024 Salı günü Saat 04:17 de Dingiloğlu Parkı’nda; Belediye Başkanımız Sayın M.Siyam Kesimoğlu, CHP örgütümüz, vatandaşlarımız ve depremzelerimizle birlikte andık.

07.02.2024 Çarşamba günü Kırklareli CHP Seçim Büromuzda haftalık olağan toplantımızda partililerimiz ile bir araya geldik. Yerel seçim sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

08.02.2024 Perşembe günü ise Kırklareli Eski Sanayi Sitesinde Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu İle birlikte esnaf ziyaretleri yaparak, esnafımızın dertlerine ortak olduk.

Bizler inanıyor ve kendimize güveniyoruz bu güzel şehrimizi, Kırklareli’mizin güzel insanlarıyla Cumhuriyetin ikinci yüzyılına gururla taşıyacağız.

Ben değil biz diyerek, daha çok gönüllere gireceğiz.

Saygılarımla.


Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
Salı 22.6 ° / 13.4 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.