Büyükçekmece CHP İlçe örgütü yerel seçim değerlendirmesi yaptı

Büyükçekmece CHP İlçe örgütü yerel seçim değerlendirmesi yaptı.

SİYASET 7.05.2024 17:39:00 35 0
Büyükçekmece CHP İlçe örgütü yerel seçim değerlendirmesi yaptı

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekci'nin açıklamaları:

Örgütümüzün çok kıymetli Emekçileri, Parti Üyelerimiz değerli yol arkadaşlarım hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum  hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 

       Bu günkü Örgüt Toplantımızın amacı olan Seçim Sonuçlarını değerlendirme ve öneriler olmakla birlikte seçim sırasında görülen olumlu ve olumsuz durum tespitinin de yapılması hususudur. 31 Mart Mahalli İdariler Seçimleri sonucundan Partimizin Türkiye Genelinde %37.76 İlçemizde de %48.04 oy alarak birinci parti olmasını hep birlikte başardık, ve Yerelde iktidar olduk. Seçim sürecinde destek ve çalışmalarını esirgemeyen tüm parti emekçilerimize sonsuz ve yürekten teşekkür ediyorum. Ancak bu başarı bizlere yeni sorumluluklarda yükledi, Halkımızın Yerel Yöneticilere ve Siyasi Yöneticilere açtığı bu krediyi çok iyi değerlendirip düzgün çalışmalarla götürürsek 2028 yılında partimiz kesinlikle iktidar olacaktır. İktidar yolunda hiç endişem olmadığını da ayrıca belirtmek istiyorum. 2024 yılı başarısının 2019 yılında seçtiğimiz belediyelerimiz ve Büyükşehir Belediyelerimizin yapmış oldukları halkçı, sosyal belediyecilikteki uygulamalarından kaynaklandığı görülmektedir. Örneğin; bir takım derneklere, vakıflara ayrılan bütçelerin kesilmesi sonucu Ülkemiz çocuklarına yurtlar , yemekhaneler, burslar ,eğitim alanları yapılması hem çocuklarımızı hem ailelerimizi rahatlatmış, Hem de o taze temiz beyinlerimizin tarikatların cemaatlerin kucağına düşmelerini engellemiştir. Daha bir çok olumlu sebep ilave edeceğimiz bu yönetimlerden ötürü 2028 seçimlerinden umudumuzun var olacağı düşüncesindeyim. 

       Bir diğer konuda eleştiri konusudur. Kıymetli Yol arkadaşlarım acımasızca eleştirilerimizi yapalım ancak ;saygı çerçevesinden ayrılmayalım. Eleştirinin bilinç artırıcı olmasının yanı sıra birleştirici kaynaştırıcı yanı da bulunmaktadır.

     Son sözümde şu olsun konuşmacı arkadaşlarımız konuştuktan sonra toplantıyı terk etmeyip diğer konuşmacıları da dinlerlerse birlikte mutlu olacağız teşekkür ediyorum. 

TAM YOL İLERİ…

 

 

CHP Büyükçekmece İlçe Kadın Kolu Başkanı Saime Demirci'nin açıkalamaları:

Sayın İlçe Başkanım Yöneticilerim, Değerli yol arkadaşlarım, değerli Gençlik kolu Başkanım ve yönetimi değerli meclis üyelerim, değerli muhtarlarım ve siz kıymetli örgütümüz toplantımıza hoş geldiniz;

          Çok kısa bir zaman sürecinde bir Cumhurbaşkanlığı Genel Seçim ve akabinde bir Yerel Seçim geçirdik. Örgüt olarak geçtiğimiz 10 yıl içerisinde neredeyse on seçim yaşadık. Bu da bizim hem daha çok tecrübe kazanmamıza ve sürekli sahada olmamıza vesile oldu. CHP Büyükçekmece olarak İlçe nüfusumuz arttığı için sandık sayılarımızda da artış oldu. Toplamda 588 sandığımız vardı. Tüm asil ve yedek sandık görevlilerimiz tamamdı. Bu konu başta İlçe Başkanıma İlçe Yöneticilerimize Kadın Kolumuza Mahalle Başkanlarımıza ve Mahalle Temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum.

İlçe Eğitim Sekreterimiz  sandık görevlileri eğitimi konusunda çok emek verdi. İlçe Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcımız ve Bilişim sorumlularımız çok çaba harcadılar. Diğer yöneticilerimiz STK ziyaretleri saha çalışmaları Okul Sorumluluğu sandık görevlilerinin oluşturulması Okul Sorumlularımızın çantalarının hazırlanması gibi birçok faaliyette bulundular.

Gençlik Kolumuz gençlerime yönelik bir çok çalışmaların yanı sıra sahildeki çadırın sorumluluğunu da aldılar. Kadın Kolumuz, Mahalle Başkanlarımız, Mahalle Temsilcilerimi, Kadın Kolu Mahalle Temsilcilerimiz gönüllü kadınlarımızla kapı kapı çalışmanın yanı sıra Pazar alan çalışmaları da gerçekleştirdik.

Başarı olunca sahip çıkan çok olur. Ancak başarısızlıkta bu böyle olmuyor. Bizler her dönemde ve her durumda motivasyonumuzu bozmadan yolumuza devam ettik. Bizim de kızdığımız kırıldığımız zamanlar oldu ancak hem partili olmanın hem de örgütlü olmanın gereğini yerine getirdik. 

Bundan sonra ki süreçte yarın seçim olacakmış gibi sahalarda olacağız. Evimizi ailemizi eşimizi dostumuzu görmesek te ülkemiz için partimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

CHP Büyükçekmece olarak biz büyük bir aileyiz. Ben tüm emeği geçen herkese Başta İlçe Başkanım ve Yöneticilerimize Kadın Kolu Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Genlik Kolu Başkanı ve Yönetimine daha çok ta bizim le her gün saha çalışmamıza vakit ayıran gönüllü arkadaşlarıma İlçe Sekreterimiz İlknur Başarır’ a emektarımız Döndü Akkaya ‘ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum .Katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum.

 

 

 


Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
Salı 22.6 ° / 13.4 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.