BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN KÜLTÜR TURLARI SÜRPRİZİ

Çatalca halkı, Başkan Mesut Üner dönemi içinde ilçeye kazandırdığı efsane hizmetlerin tadını çıkarmaya devam ederken, ilçede bitmek bilmek bilmeyen kültür-sanat hizmetleriyle de keyifli anlar yaşamaya devam ediyor.

KÜLTÜR SANAT 19.01.2024 14:46:00 78 0
BAŞKAN MESUT ÜNER’DEN KÜLTÜR TURLARI SÜRPRİZİ

Daha önce planlı ve programlı tüm Çatalca halkına organize edilen ‘’Boğaz Turları’’ programlarından sonra Başkan Mesut Üner bu kez ilçe halkına ‘’Tarihin İzinde İstanbul Turları’’ armağan etti.

 ‘’Tarihin İzinde İstanbul Turları’’ programlarına ilçedeki tüm halkın yoğun ilgi göstermesi, programın halk tarafından sevildiğinin en muhteşem ifadesi oldu. Programlara katılmak isteyen halkın başvurularını hafta içi saat 08.30 – 17.00 arası Çatalca Belediyesi’nin 444 61 02 numaralı hattından Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün 1307 dahili numarasını araması yeterli oluyor. Program dahilinde; Beylerbeyi Sarayı, Nevmekân Bağlarbaşı, Çamlıca Tepesi ve İslam Medeniyetleri Müzesi’ne ziyaretler gerçekleştiriliyor. Kültür turları programları sırasında Çatalca halkının yaşadığı keyifli anlar dikkatlerden kaçmadı. Çatalca halkı, Başkan Mesut Üner’e teşekkür mesajları da ileten sosyal medya paylaşımlarını keyifli anlarının fotoğraflarıyla sevenleriyle paylaştılar.

 

 

Keyifle geçen kültür turlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Görev süremiz boyunca sadece ilçemiz tarihine geçen hizmetlerimizi gerçekleştirmedik. İlçemiz tarihine geçen hizmetlerimizin yanı sıra, halkımızın kültür, sanat ve spor faaliyetlerine büyük önem verdik. Bu anlamda birçok faaliyetimize birde kültür turlarımızı ekledik. Bu turlarımızda halkımızın neşesi ve eğlencesine şahit olmak ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Daha nice değerli organizasyonlarda buluşmak umuduyla tüm halkımıza kültür turlarımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim.’’ dedi.


Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
Salı 22.6 ° / 13.4 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.