26 Mart günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Büyükçekmece Sivaslılar Derneği'yle iftarda bir araya geldi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Büyükçekmece Sivaslılar Derneği, Gürünlüler Derneği ve Köy Dernekleriyle iftara katıldı.

YAŞAM 27.03.2024 18:33:00 142 0
26 Mart günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi

26 Mart akşamı Büyükçekmece Sivaslılar dernekleri olarak yaptığımız iftar programımıza desteklerinden dolayı başta belediye başkanımız Sayın Dr  Hasan Akgün Bey ve ekibine Çok teşekkür ederiz katılımlarından dolayı mutluluk duyduğumuz  Belediye Başkanımız Sn Dr.Hasan Akgün 19 20 21 dönem milletvekili Sayın Mukadder Başeğmez büyük Büyükçekmece CHP ilçe başkanı Sayın Halis çiçek ve yönetimine meclis üyelerimiz Sayın Ahmet Şahin Sayın Rıza Can Özdemir Sayın Tarık Erdoğan sayın Fatih Çınar'a eski dönem meclis üyelerimiz Sayın Özcan Kara ve Sayın Erdal Kaya'ya Busider Dernek Başkanı Osman Çetin Zara Gölbaşı dernek başkanı Ümit Kurt ve bölgemizin muhtar adayları Karaağaç Köyü muhtar adayı Sayın Adem Öztürk Sinanoba muhtar adayı Sayın Zafer Aksoy Sinanoba muhtar adayı Serkan Doğan Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Sayın Ümit Kurt Bey'e ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran Büyükçekmece'de yaşayan tüm sivaslılara gönülden teşekkür ederiz bizi yalnız bırakmadıkları için Iftar sonrası bir araya geldiğimiz meclis üyeleri ile yaptığımız Mini toplantıda yemeğimize sığmayan 46 kişiyi çevrede bulunan kebapçılara yönlendirildi bilginiz olsun ödemesi belediye tarafından yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
Salı 22.6 ° / 13.4 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.